DE GEZICHTEN

over ons

Ons aanbod

20190305_153304 (1) (1).jpg

Hilda Bharosa 

Directeur & oprichter

Hilda Bharosa MSc, directeur en oprichter van Taaluiting, is sinds 1983 actief binnen het onderwijs

Het is mijn passie om steeds klaar te staan voor mensen en ze te helpen. Inlevingsvermogen is mijn kracht, daarom lukt het mij om mensen van diverse culturen, ongeacht de leeftijd, te begrijpen, te respecteren, hen bij elkaar te brengen en te overtuigen om een persoonlijk verhaal te delen.

Tijdens mijn studie heb ik kennis en inzicht verkregen om problemen binnen organisaties te analyseren, vervolgens deze op een effectieve en efficiënte wijze aan te pakken en succes te boeken. Ook verdiep ik mij graag in maatschappelijke vraagstukken. Thema’s als integratie en inburgering, ouderbetrokkenheid en ouderparticipatie, opvoedingsondersteuning (ouder/kind), culturele diversiteit, ouderenzorg, jeugdwerkloosheid, vroegtijdige schoolverlaters en de problematiek van jongeren binnen het Beroepsonderwijs interesseren mij zeer.

Werken aan oplossingen voor deze vraagstukken doe ik het liefst samen. Daarom is voor mij een positieve werksfeer van groot belang in een organisatie.

Ryan Mangre

Hoofd bedrijfsvoering

Mijn route naar Bharosa Taaluiting toe is erg onverwachts verlopen.

Tijdens mijn studiejaren ben ik voor een periode in Thailand actief geweest. Hier heb ik mij bezig gehouden met het in beeld brengen van de duurzame toeristische mogelijkheden die het land te bieden had en de manieren waarop deze geoptimaliseerd konden worden. Verder was het creëren en het organiseren van een internationale studie en seminar één van mijn verantwoordelijkheden. Dit avontuur heeft mij verschillende inzichten over het management- en marketing vak gebracht. Na het volgen van o.a. een HBO International Tourism Management and Consultancy besloot ik in maart 2017 in te stappen bij Taaluiting. Met een jonge en innovatieve blik probeer ik de Nederlandse taal toegankelijk te maken voor een ieder die hier behoefte aan heeft of hiertoe verplicht is. Het besef van de essentie van een taal en cultuur, in relatie tot het goed kunnen functioneren in een nieuwe omgeving, heeft mij ertoe gedreven om in te stappen bij Bharosa Taaluiting. Hier proberen wij een brug te vormen tussen de cursisten en de Nederlandse maatschappij.

IMG-20220127-WA0014.jpg